88 Flares 88 Flares ×
In het Gagel park in Utrecht speelde de zeer getalenteerde No Ninja Am Imet band. Wij spraken Sander van Munster. Het interview sluit hij af met een akoestische versie van Montélimar. Ga er even lekker voor achterover zitten en geniet van zijn stem en muzikaliteit.Wat helaas niet meer op tape staat is dat bij de laatste noot van Sander het onweer losbarstte en wij allen keihard het park door moesten rennen op zoek naar beschutting. Een soort Montélimar meets November Rain. Alleen de dreigende lucht zie je nog tijdens het nummer.

“No Ninja Am I is the semi-solo-project of Sander van Munster. It’s style can be characterized as a mixture of singer-songwriter and lo-fi indie, influenced by for instance Paul McCartney’s ‘RAM’ and John Frusciante’s ‘Niandra Lades’ or ‘Curtains’. ”

Weet jij hoe Sander aan zijn naam No Ninja Am I komt? Het meest creatieve antwoord krijgt van ons zijn album (prachtig artwork) thuisgestuurd. Even Facebook connecten en een comment achterlaten! Of gewoon reageren is ook goed..

No Ninja Am I from CiM on Vimeo.

- Camera, regie, montage: Inge Schut – Interview: Anniek van der Klift


Foto’s Jacob Bours

88 Flares Twitter 15 Facebook 70 Google+ 2 Email -- 88 Flares ×