22 Flares 22 Flares ×

We hadden een lijst gemaakt met de 10 spektakelfilms 2013, waar we naar uit hebben gekeken. Helaas is door een foutje in ons systeem alle tekst verloren geraakt. Maar niet getreurd! We hebben een aantal artikelen die meer dan goed maken. Deze staan onderaan het artikel.

Maar eerst even uit de losse pols wat actiefilms 2013 die mij tot nu toe zijn bijgebleven:

1. Iron Man 3

actiefilms | iron man 3

Voornamelijk een overdaad aan special effects en leuke humor (Robert Downey Jr.) Deze en eigenlijk ook beide voorgangers blijven een van mijn favorieten onder de actiefilms 2013. Eerlijk gezegd is deze niet de beste film uit de reeks, maar genoeg vermaak op het grote scherm.

World War Z review zombiefilm

2. World War Z

Ik heb het boek een aantal jaren geleden gelezen. ik vond het geweldig. De film is helaas iets heel anders geworden dan het boek, maar in het actie/spektakel film genre wel heel origineel.

3. Pacific Rim

Echt een film voor mannen. Eigenlijk meer voor nerd mannen. Monsters tegen machines. Geweldige spektakel en veel actie. Daarbij ook nog wat humor en je hebt het ideale recept voor een filmavond met mannen (nerd-mannen).

4. The Lone Ranger

The Lone RangerDeze avonturen/actiefilm heeft mij erg verrast. Ik had er geen grote verwachtingen bij. Toch was het acteerwerk solide. De special effects waren indrukwekkend en het decor was erg mooi.

Artikelen met filmtips

Films 2013 | Watchlist
Een overzicht van films 2013 die wij hebben gezien. Ingedeeld in aanraders en tegenvallers. We houden de lijst continu bij.

Nu in de bioscoop | een overzicht
We maken het je met plezier gemakkelijk door een lijst bij te houden met een selectie van bioscoopfilms. Dus niet alle films die nu draaien, maar alleen de films met grote verwachtingen.

Films 2013
Een overzicht van al onze tips op het gebied van leuke films 2013. We werken genre onafhankelijk en reviewen uiteraard alleen die films die wij leuk vinden.

Actiefilms
Er worden jaarlijks enorme hoeveelheden films geproduceerd, niet alleen in Hollywood, maar wereldwijd.  Helaas voor ons filmkijkers is slechts een klein deel van al deze films echt goed te noemen. Op beste-actiefilms.nl willen we dan ook alleen de beste actiefilms voor je op een rij zetten.

 

 

22 Flares Twitter 10 Facebook 8 Google+ 3 Pin It Share 1 Email -- 22 Flares ×